Body Pump

BODYPUMP is een barbell workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt je om veel meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen.

BODYPUMP
From strength to strength.

BODYPUMP is de originele barbell les voor de versterking van het hele lichaam. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Tijdens een workout verbrand je gemiddeld (en gemakkelijk) 430 calorieën en dat komt door de 1000 (en één) herhalingen (reps) die je maakt en het feit dat je je hele lichaam intensief traint op de maat van de muziek.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.