Slim fitness met de Milon Cirkel

Healthy-Fit is trots u exclusief voor de regio Heemskerk een nieuw kwaliteitsvol fitnessconcept te kunnen aanbieden!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil met tv's die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 35 minuten.

Sneller afvallen

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur*

Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!

Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. Zonder spierpijn!

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Preventie en functieherstel bij rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren en niet-sportievelingen

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Voor wie is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die het diëten beu is. Ook de ervaren fitness,er zal echter verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Waarom u de Milon Cirkel moet doen!

  • De Milon Cirkel is leuk en u krijgt geen kans om u te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en u wisselt continu van toestel.
  • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op u afgesteld en traint u volledig op uw eigen niveau.
  • Omdat u zo efficiënt traint, hoeft u voor een optimaal resultaat slechts tweemaal per tien dagen te trainen.
  • De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer de vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft 30% meer spieropbouw op slechts de helft van de tijd.
  • U traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat u zich niet kan forceren of kwetsen.

 

Claim nu 1 van de 50 gratis fitness maandkaarten!

 

 

 

* Healthy-Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.