Fitness Heemskerk en Beverwijk e.o.

Fitness Heemskerk en Beverwijk e.o.Healthy-Fit heeft de best kwalitatieve fitness toestellen op de markt verkrijgbaar. Deze fitnesstoestellen zijn er op gericht specifieke spiergroepen te gebruiken en om blessures te voorkomen. De voornaamste redenen om te gaan fitnessen zijn algehele conditieverbetering, vetverbranding, afslanken en spiergroei/spiermassa opbouw. Dit kan bij Healthy-Fit allemaal en dat onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs. De gehele dag dat Healthy-Fit open is lopen er instructeurs door de zaal om te voorkomen dat jij een oefening verkeerd uitvoert of om jouw trainingsvragen te beantwoorden of trainingsadvies te geven. Advies en begeleiding staan bij Healthy-Fit hoog in het vaandel. Tevens kan echt, maar ook ECHT iedereen bij ons te recht. Ons jongste lid is 14 jaar en ons oudste lid tegen de 80 maar ook Mr. Holland 2012 traint bij ons! Een sociale mengelmoes wat garant staat voor een sportieve, maar ook gezellige sportervaring.

Benieuwd of Healthy-fit bij jou past? Claim direct 1 van de 50 gratis fitness maandkaarten en start met sporten bij dé sportschool van Heemskerk/Beverwijk e.o.!

 

* Healthy-Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.