3 maanden gratis fitness voor heel Heemskerk en Beverwijk e.o.

Milon Cirkel HeemskerkHoe lang denk jij erover na om (weer) te starten met fitness? Fitnessclub Healthy-Fit helpt je die eerste stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor 3 maanden gratis fitness.

Fitness bij Fitnessclub Healthy-Fit;

  • 100% tevredenheidsgarantie op de Milon Cirkel*
  • Persoonlijke aandacht, bij ons ben je geen nummer
  • Professionele begeleiding voor zowel sporten als afvallen
  • Best kwalitatieve fitness toestellen
     

*Niet goed? Geld terug!

Door fitness op de Milon Cirkel boek je resultaten. En dat motiveert. Om jou extra te motiveren krijg je Niet Goed? Geld Terug! garantie. Enige voorwaarde: kom in de 90 dagen 20 x 35 minuten sporten. Bevalt Milon Cirkel niet? Dan krijg je jouw geld terug.

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Claim 1 van de 50 GRATIS maandkaarten!

Fitnessclub Healthy-Fit heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 3 maanden gratis fitness! Wij laten je in deze maand graag zien wat onze manier van fitness en sporten voor jou kan betekenen. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om 1 van de 50 gratis maandkaarten te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: deze gratis maandkaart is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 50 personen!

Fitness in Heemskerk en Beverwijk en omgeving? Claim 1 van de 50 gratis maandkaarten en start met sporten bij dé sportschool van Heemskerk/Beverwijk e.o.!